Ajankohtaista

Tiedotteet ja ajankohtaiset kampanjat

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Tuntimuutos! Huomenna ti 16.7. klo 18.10 ohjataan Core 30. Tämän tiukan keskivartalotreenin ohjaa Aura Rundelin. ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Muistathan puistojoogamme Nallikarissa 11.7. klo 17:30?Kaikille vapaapääsy ja säänkin puolesta näyttäisi ihan hyvälle.Tervetuloa!

Muistathan puistojoogamme Nallikarissa 11.7. klo 17:30?

Kaikille vapaapääsy ja säänkin puolesta näyttäisi ihan hyvälle.

Tervetuloa!
... Näytä lisääNäytä vähemmän

TANSSIWORKSHOP LAUANTAINA 6.7 KLO 16-18Tule mukaan nauttimaan annos tanssin taikaa Teknopalatsille!Workshopissa lämmitellään aluksi mieli ja kroppa lattareiden tahtiin. Kun hiki jo virtaa siirrytään vahvistamaan kehoa barren maailmaan ja etsitään uudenlaista ryhtiä baletin liikekielestä. Tutustumme myös show- ja nykytanssiin.Harjoittelemme yksi tai kaksi pidempää tanssisarjaa lajeista joihin olemme tutustuneet. Sarjat saattavat sisältää pieniä hyppyjä sekä lattiatasossa liikkumista.Tässä wokshopissa saat maistiaisen myös tulevan syksyn Dance- tunneista!Et tarvitse aiempaa tanssitaustaa, vain avoimen iloisen mielen! Pakkaa mukaan juomapullo, tossut, sukat tai avojalat, sekä varalle pitkähihainen paita.Jäsenille ILMAINEN, muille 15€Mikäli et ole jäsen, maksa etukäteen Teknopalatsin asiakaspalveluun sen aukioloaikoina!OHJAAJA:Hanna-Leena Kauppinen

TANSSIWORKSHOP LAUANTAINA 6.7 KLO 16-18

Tule mukaan nauttimaan annos tanssin taikaa Teknopalatsille!

Workshopissa lämmitellään aluksi mieli ja kroppa lattareiden tahtiin. Kun hiki jo virtaa siirrytään vahvistamaan kehoa barren maailmaan ja etsitään uudenlaista ryhtiä baletin liikekielestä. Tutustumme myös show- ja nykytanssiin.

Harjoittelemme yksi tai kaksi pidempää tanssisarjaa lajeista joihin olemme tutustuneet. Sarjat saattavat sisältää pieniä hyppyjä sekä lattiatasossa liikkumista.

Tässä wokshopissa saat maistiaisen myös tulevan syksyn Dance- tunneista!

Et tarvitse aiempaa tanssitaustaa, vain avoimen iloisen mielen! Pakkaa mukaan juomapullo, tossut, sukat tai avojalat, sekä varalle pitkähihainen paita.

Jäsenille ILMAINEN, muille 15€

Mikäli et ole jäsen, maksa etukäteen Teknopalatsin asiakaspalveluun sen aukioloaikoina!

OHJAAJA:Hanna-Leena Kauppinen
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Kommentoi Facebookissa

Kiitos Hanna- Leenalle mahtavasta tanssipläjäyksestä!👏😊

Oi mahtavaa 😍 merkitty kalenteriin!!!

Hieno juttu! Voiko tähän varata paikkaa etukäteen?

Jenni

View more comments

TEMPPULIINAKURSSI 7-11 -VUOTIAILLE!MIKÄ JA MITÄ: liinassa temppuilun kurssi, jossa tehdään erilaisia hauskoja temppuja liinassa ja sen avulla. Ohjaajana Satu Kleine.KENELLE: 7-11 -vuotiaille liinassa temppuilusta kiinnostuneille sekä innokkaalle täysi-ikäiselle aikuiselle, joka avustaa lasta tempuissa. Ei vaadi aikaisempaa kokemusta liinassa temppuilusta.MISSÄ: TeknopalatsillaMILLOIN: pe-su 05.07. - 07.07. klo 11:30-12:30KURSSIN HINTA: 60e / lapsi (koko kurssi). Maksu vastaanottoon (joko etukäteen tai ensimmäisenä kurssipäivänä), kuitti mukaan tunnille. ILMOITTAUTUMINEN: sähköpostitse (palaute@teknopalatsi.fi) maanantaihin 01.07. mennessä. Kurssille mahtuu 13 ensimmäistä ilmoittautujaa! Kurssi järjestetään, mikäli osallistujia on vähintään 5.MITÄ MUKAAN: täysi-ikäinen aikuinen, juomapullo sekä joustavat, mukavat vaatteet. Liikunnalliset vaatteet myös aikuiselle mukaan, sillä myös aikuinen pääsee tekemään temppuja tällä kurssilla!Jätä korut kotiin ja tarkista, ettei vaatteissa ole vetoketjuja. Korut ja vetoketjut tarttuvat helposti liinaan.

TEMPPULIINAKURSSI 7-11 -VUOTIAILLE!

MIKÄ JA MITÄ: liinassa temppuilun kurssi, jossa tehdään erilaisia hauskoja temppuja liinassa ja sen avulla. Ohjaajana Satu Kleine.

KENELLE: 7-11 -vuotiaille liinassa temppuilusta kiinnostuneille sekä innokkaalle täysi-ikäiselle aikuiselle, joka avustaa lasta tempuissa. Ei vaadi aikaisempaa kokemusta liinassa temppuilusta.

MISSÄ: Teknopalatsilla

MILLOIN: pe-su 05.07. - 07.07. klo 11:30-12:30

KURSSIN HINTA: 60e / lapsi (koko kurssi). Maksu vastaanottoon (joko etukäteen tai ensimmäisenä kurssipäivänä), kuitti mukaan tunnille. ILMOITTAUTUMINEN: sähköpostitse (palaute@teknopalatsi.fi) maanantaihin 01.07. mennessä. Kurssille mahtuu 13 ensimmäistä ilmoittautujaa! Kurssi järjestetään, mikäli osallistujia on vähintään 5.

MITÄ MUKAAN: täysi-ikäinen aikuinen, juomapullo sekä joustavat, mukavat vaatteet. Liikunnalliset vaatteet myös aikuiselle mukaan, sillä myös aikuinen pääsee tekemään temppuja tällä kurssilla!

Jätä korut kotiin ja tarkista, ettei vaatteissa ole vetoketjuja. Korut ja vetoketjut tarttuvat helposti liinaan.
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Kommentoi Facebookissa

Harmi, kun reissussa juuri tuolloin😕

TEMPPULIINAKURSSI 3-6 -VUOTIAILLE!MIKÄ JA MITÄ: liinassa temppuilun kurssi, jossa tutustutaan liinaan ja tehdään erilaisia hauskoja temppuja liinassa ja sen avulla. Ohjaajana Satu Kleine.KENELLE: 3-6 -vuotiaille liinassa temppuilusta kiinnostuneille ja innokkaalle täysi-ikäiselle aikuiselle, joka avustaa lasta tempuissa. Ei vaadi aikaisempaa kokemusta liinassa temppuilusta.MISSÄ: TeknopalatsillaMILLOIN: pe-su 05.-07.07. klo 10:00-11:00KURSSIN HINTA: 60e / lapsi (koko kurssi). Maksu vastaanottoon (joko etukäteen tai ensimmäisenä kurssipäivänä), kuitti mukaan tunnille. ILMOITTAUTUMINEN: sähköpostitse (palaute@teknopalatsi.fi) maanantaihin 01.07. mennessä. Kurssille mahtuu 13 ensimmäistä ilmoittautujaa! Kurssi järjestetään, mikäli osallistujia on vähintään 5.MITÄ MUKAAN: täysi-ikäinen aikuinen, juomapullo ja joustavat, mukavat vaatteet. Liikunnalliset vaatteet myös aikuiselle mukaan, sillä myös aikuinen pääsee tekemään temppuja tällä kurssilla!Jätä korut kotiin ja tarkista, ettei vaatteissa ole vetoketjuja. Korut ja vetoketjut tarttuvat helposti liinaan.

TEMPPULIINAKURSSI 3-6 -VUOTIAILLE!

MIKÄ JA MITÄ: liinassa temppuilun kurssi, jossa tutustutaan liinaan ja tehdään erilaisia hauskoja temppuja liinassa ja sen avulla. Ohjaajana Satu Kleine.

KENELLE: 3-6 -vuotiaille liinassa temppuilusta kiinnostuneille ja innokkaalle täysi-ikäiselle aikuiselle, joka avustaa lasta tempuissa. Ei vaadi aikaisempaa kokemusta liinassa temppuilusta.

MISSÄ: Teknopalatsilla

MILLOIN: pe-su 05.-07.07. klo 10:00-11:00

KURSSIN HINTA: 60e / lapsi (koko kurssi). Maksu vastaanottoon (joko etukäteen tai ensimmäisenä kurssipäivänä), kuitti mukaan tunnille. ILMOITTAUTUMINEN: sähköpostitse (palaute@teknopalatsi.fi) maanantaihin 01.07. mennessä. Kurssille mahtuu 13 ensimmäistä ilmoittautujaa! Kurssi järjestetään, mikäli osallistujia on vähintään 5.

MITÄ MUKAAN: täysi-ikäinen aikuinen, juomapullo ja joustavat, mukavat vaatteet. Liikunnalliset vaatteet myös aikuiselle mukaan, sillä myös aikuinen pääsee tekemään temppuja tällä kurssilla!

Jätä korut kotiin ja tarkista, ettei vaatteissa ole vetoketjuja. Korut ja vetoketjut tarttuvat helposti liinaan.
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Kommentoi Facebookissa

Viikottainen lasten temppuliinatunti on aikaisemmin kuulunut normaaliin lukujärjestykseen, näin oli myös viime kesänä. Nyt tunti on otettu pois kesälukkarista ja vaihdettu maksulliseksi kolmen päivän kurssiksi. Tämä ei ole hyvää palvelua kuukausimaksullisille asiakkaille 👎

Kesäjoogaa Nallikarissa!Teknopalatsi järjestää kesän aikana joogatunteja Nallikarin kauniissa maisemissa. Tapahtumat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia! Nappaa oma matto/alusta matkaan ja tule nauttimaan kesästä lempeästi liikkuen. Muistathan lämpimillä keleillä huolehtia myös nestetasapainosta.Tervetuloa mukaan!Tapahtumilla säävaraus.#kampanja

Kesäjoogaa Nallikarissa!

Teknopalatsi järjestää kesän aikana joogatunteja Nallikarin kauniissa maisemissa. Tapahtumat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia! Nappaa oma matto/alusta matkaan ja tule nauttimaan kesästä lempeästi liikkuen. Muistathan lämpimillä keleillä huolehtia myös nestetasapainosta.

Tervetuloa mukaan!

Tapahtumilla säävaraus.

#kampanja
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Kommentoi Facebookissa

Mikä on Nallikarin puistoalue? 🤔

LIINA-AKROBATIAN ALKEISKURSSI 12-15 -VUOTIAILLE!MIKÄ JA MITÄ: liina-akrobatian alkeiskurssi, jossa opetellaan alkeistason temppuja liinassa ja tehdään niistä sarjaa. Ohjaajana Satu Kleine.KENELLE: 12-15 -vuotiaille liina-akrobatiasta kiinnostuneille tai liina-akrobatiaa jo vähän harrastaneille. Ei vaadi aikaisempaa kokemusta liina-akrobatiasta.MILLOIN: pe-su 28.-30.06. klo 10:00-11:30MISSÄ: TeknopalatsillaKURSSIN HINTA: 80e / lapsi, maksetaan vastaanottoon etukäteen vastaanoton aukioloaikoina. Huomioithan, ettei vastaanotto ole auki kurssin järjestämisaikana.ILMOITTAUTUMINEN: sähköpostitse (palaute@teknopalatsi.fi)  24.06. mennessä. Kurssille mahtuu 10 ensimmäistä ilmoittautujaa! Kurssi järjestetään, mikäli osallistujia on vähintään 5.MITÄ MUKAAN: juomapullo, liikunnalliset vaatteet ja innostunut asenne! Ota myös mukaan täysi-ikäinen aikuinen, joka avustaa liikkeissä. Aikuiselle mukaan myös liikunnalliset vaatteet.Jätä korut kotiin ja tarkista, ettei vaatteissa ole vetoketjuja. Korut ja vetoketjut tarttuvat helposti liinaan.

LIINA-AKROBATIAN ALKEISKURSSI 12-15 -VUOTIAILLE!

MIKÄ JA MITÄ: liina-akrobatian alkeiskurssi, jossa opetellaan alkeistason temppuja liinassa ja tehdään niistä sarjaa. Ohjaajana Satu Kleine.

KENELLE: 12-15 -vuotiaille liina-akrobatiasta kiinnostuneille tai liina-akrobatiaa jo vähän harrastaneille. Ei vaadi aikaisempaa kokemusta liina-akrobatiasta.

MILLOIN: pe-su 28.-30.06. klo 10:00-11:30

MISSÄ: Teknopalatsilla

KURSSIN HINTA: 80e / lapsi, maksetaan vastaanottoon etukäteen vastaanoton aukioloaikoina. Huomioithan, ettei vastaanotto ole auki kurssin järjestämisaikana.

ILMOITTAUTUMINEN: sähköpostitse (palaute@teknopalatsi.fi) 24.06. mennessä. Kurssille mahtuu 10 ensimmäistä ilmoittautujaa! Kurssi järjestetään, mikäli osallistujia on vähintään 5.

MITÄ MUKAAN: juomapullo, liikunnalliset vaatteet ja innostunut asenne! Ota myös mukaan täysi-ikäinen aikuinen, joka avustaa liikkeissä. Aikuiselle mukaan myös liikunnalliset vaatteet.

Jätä korut kotiin ja tarkista, ettei vaatteissa ole vetoketjuja. Korut ja vetoketjut tarttuvat helposti liinaan.
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Tietopaketti Teknopalatsin juhannuksesta!Vastaanotto kiinni 21.-23.6. Kuntosalille pääset kulkulätkällä normaalien aukioloaikojen mukaisesti.Ryhmäliikunnat pyörivät pe-su poikkeusaikataululla:pe 21.6.klo 13.10 Les Mills TONE 45 (Margareeta)
klo 14.00 BODYPUMP (Margareeta)
klo 15.10 Flowjooga (Marjo)la 22.6.klo 10.00 BODYPUMP (Henna)
klo 11.10 HOT BODYBALANCE (Marjo)su 23.6.klo 17.10 BODYSTEP (Miia)
klo 18.20 BODYPUMP (Tapio)
klo 19.30 BODYBALANCE (Tapio)Virtuaalitunnit joka päivä normaalin ryhmäliikunta-aikataulun mukaisesti.Mukavaa juhannusta!

Tietopaketti Teknopalatsin juhannuksesta!

Vastaanotto kiinni 21.-23.6. Kuntosalille pääset kulkulätkällä normaalien aukioloaikojen mukaisesti.

Ryhmäliikunnat pyörivät pe-su poikkeusaikataululla:

pe 21.6.

klo 13.10 Les Mills TONE 45 (Margareeta)
klo 14.00 BODYPUMP (Margareeta)
klo 15.10 Flowjooga (Marjo)

la 22.6.

klo 10.00 BODYPUMP (Henna)
klo 11.10 HOT BODYBALANCE (Marjo)

su 23.6.

klo 17.10 BODYSTEP (Miia)
klo 18.20 BODYPUMP (Tapio)
klo 19.30 BODYBALANCE (Tapio)

Virtuaalitunnit joka päivä normaalin ryhmäliikunta-aikataulun mukaisesti.

Mukavaa juhannusta!
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Moi!Nyt on vajaa neljä viikkoa asiakkaiden kanssa treenattu ja sydämestäni toivon, että saitte itsellenne nyt ja tulevaisuuteen jotain yhteisestä tunnistamme irti. Minä ainakin sain mukavaa treeniseuraa, vinkata monia apuja, toivottavasti tulevaisuudenkin treenikavereita ja neljä kiloa painoa pois 😊Tämä kampanja pitänee ottaa uusiksi jossai kohden, nyt kuitenkin seuraavaksi haetaan vastauksia yllättävän useinkin kysyttyyn kysymykseen, eli onko kompressiotuotteista apua, ja jos on, niin mitä. Ekaksi mukaan syväanalyysiin Zeropointin sukat, jotka ainakin alkupuraisulta tuntuvat tosi miellyttäviltä ja ovat sopivasti Teknopalatsin väreissäkin 👍👍#zeropointtestitiimi #zpcompression

Moi!

Nyt on vajaa neljä viikkoa asiakkaiden kanssa treenattu ja sydämestäni toivon, että saitte itsellenne nyt ja tulevaisuuteen jotain yhteisestä tunnistamme irti. Minä ainakin sain mukavaa treeniseuraa, vinkata monia apuja, toivottavasti tulevaisuudenkin treenikavereita ja neljä kiloa painoa pois 😊

Tämä kampanja pitänee ottaa uusiksi jossai kohden, nyt kuitenkin seuraavaksi haetaan vastauksia yllättävän useinkin kysyttyyn kysymykseen, eli onko kompressiotuotteista apua, ja jos on, niin mitä. Ekaksi mukaan syväanalyysiin Zeropointin sukat, jotka ainakin alkupuraisulta tuntuvat tosi miellyttäviltä ja ovat sopivasti Teknopalatsin väreissäkin 👍👍

#zeropointtestitiimi #zpcompression
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Kommentoi Facebookissa

Kiitokset omasta puolestani, huisin hauskaa oli ja paljon uusia kikkoja sain!Löytyi uusia lihaksia, jotka hieman kertoo olemassaolostaan eilisen reenin jäljiltä 😋

Pieni tuntimuutos! Tänään to 13.6. klo 18.50 ohjataan liina-akrobatian alkeet, ohjaajana Satu Kleine. ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Hei! Vastaanottomme on kiinni helatorstaina 30.5.Ryhmäliikunnat kuitenkin pyörivät täydellä teholla.Tule vaikka testaamaan kesän uutuus Voimatreeni45 torstaisin klo 20.00.Voimatreeni on monipuolinen harjoitus, jonka tarkoitus on kehittää voimatasojasi ja vahvistaa etenkin isoja lihasryhmiä. Treenissä on paljon vaikutteita painonnostosta ja tulemmekin keskittymään etenkin liikkuvuuden, räjähtävyyden ja tasapainon parantamiseen.Tunti soveltuu parhaiten henkilöille, joille kuntosaliharjoittelu on entuudestaan tuttua. Ohjaajana toimii painonnostossa kilpaileva Essi Heikkinen 🏋️‍♂️

Hei! Vastaanottomme on kiinni helatorstaina 30.5.

Ryhmäliikunnat kuitenkin pyörivät täydellä teholla.Tule vaikka testaamaan kesän uutuus Voimatreeni45 torstaisin klo 20.00.

Voimatreeni on monipuolinen harjoitus, jonka tarkoitus on kehittää voimatasojasi ja vahvistaa etenkin isoja lihasryhmiä. Treenissä on paljon vaikutteita painonnostosta ja tulemmekin keskittymään etenkin liikkuvuuden, räjähtävyyden ja tasapainon parantamiseen.Tunti soveltuu parhaiten henkilöille, joille kuntosaliharjoittelu on entuudestaan tuttua. Ohjaajana toimii painonnostossa kilpaileva Essi Heikkinen 🏋️‍♂️
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Fyysinen harjoittelu vapauttaa mielen!Mikä muu voisi olla valmistuvalle ihmiselle parempi lahja, kuin valmistaa hänet seuraavia koitoksia varten, oli ne sitten jatko-opiskelut tai työelämä. Palkitse hänet kaikkien aikojen mahdollisuudella parantaa omaa jaksamista ja hyvinvointia ja nouda lahjakortti meiltä!Tervetuloa!#kampanja

Fyysinen harjoittelu vapauttaa mielen!

Mikä muu voisi olla valmistuvalle ihmiselle parempi lahja, kuin valmistaa hänet seuraavia koitoksia varten, oli ne sitten jatko-opiskelut tai työelämä. Palkitse hänet kaikkien aikojen mahdollisuudella parantaa omaa jaksamista ja hyvinvointia ja nouda lahjakortti meiltä!

Tervetuloa!

#kampanja
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Helou!Nyt tekosyyt kaappiin kaiken osalta! 17.5. - 14.6. jokaiselle arkipäivälle on tarjolla ILMAINEN treeni minun kanssa joko sinun ohjelmallasi tai minun ohjelmallani! Juuri sinä saat kaikkien aikojen mahdollisuuden, ilman mitään sitoutumispakkoa mihinkään, saada Personal Trainerin vinkkejä omaan treeniin. Tai jos et tiedä mitä tehdä tai mistä aloittaa, pääset minun treeniohjelmaan kiinni! Aikoja on siis rajoitetusti tasan 20.Sinun ei tarvitse siis olla salimme jäsen tai mitään muutakaan, kunhan laitat meiliä mikko.lahtela@teknopalatsi.fi ja varaat oman päiväsi!LISÄKSI!
Kaikkien tämän postauksen jakaneiden kesken arvotaan ilmainen Personal Training- aloituspaketti ( arvo 237€). Facebook ei ole mukana tässä arvonnassa.valoisin terveisin,Mikko#kampanja

Helou!

Nyt tekosyyt kaappiin kaiken osalta! 17.5. - 14.6. jokaiselle arkipäivälle on tarjolla ILMAINEN treeni minun kanssa joko sinun ohjelmallasi tai minun ohjelmallani! Juuri sinä saat kaikkien aikojen mahdollisuuden, ilman mitään sitoutumispakkoa mihinkään, saada Personal Trainerin vinkkejä omaan treeniin. Tai jos et tiedä mitä tehdä tai mistä aloittaa, pääset minun treeniohjelmaan kiinni! Aikoja on siis rajoitetusti tasan 20.

Sinun ei tarvitse siis olla salimme jäsen tai mitään muutakaan, kunhan laitat meiliä mikko.lahtela@teknopalatsi.fi ja varaat oman päiväsi!

LISÄKSI!
Kaikkien tämän postauksen jakaneiden kesken arvotaan ilmainen Personal Training- aloituspaketti ( arvo 237€). Facebook ei ole mukana tässä arvonnassa.

valoisin terveisin,

Mikko

#kampanja
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Kommentoi Facebookissa

vielä on 12.6. ja 13.6. vapaana viimeisille miettijöille. Kunhan nämä saadaan kalenterissa täyteen, niin arvonta päästään suorittamaan =)

Kalenteri on täyttynyt mukavasti, vielä on nopeimmille tarjolla 10.6., 12.6., 13.6. j 14.6 päivät!! Vielä on nopeimmille treeniseuraa ja apua tarjolla =)

Moi! Kiitos ihanista tähän asti olleista yhteistreeneistä! Toivottavasti olen voinut antaa ajatuksia ja apuja mahdollisimman monelle teistä.Arvonta on nyt onnellisesti suoritettu ja satunnaisnumerogeneraattorin mukaan voittaja sattuu tällä kertaa olemaan Carm Madetoja. Olemme yhteydessä henkilö kohtaisesti.

Jakoon lähti!

Jaettu! 💪

Jaettu.

Jaettu 😊

Jaettu! 💪

Jaettu

Jaettu

Jakoon meni :)

Jaettu 👍

Jaettu

Jaettu

Jaettu💪

Jaettu

Jaettu

Jaettu

Jaettu😊

Hieno kamppis, jakoon meni!

View more comments

Hox! Tänään to 16.5. klo 16.30 BODYPUMP 45 ohjataan sairaustapauksen vuoksi virtuaalina. ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Nyt jos koskaan kannattaa kesällä treenata! Tule ja hae heti oma kesäjäsenyytesi, koska nyt nopeat syövät hitaat!#kampanja

Nyt jos koskaan kannattaa kesällä treenata! Tule ja hae heti oma kesäjäsenyytesi, koska nyt nopeat syövät hitaat!

#kampanja
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Kommentoi Facebookissa

Voisikohan "vanhoillekin" asiakkaille saada jonkun kesäkampanjan? Nyt kun kesälukkarissa on päiväkorttilaisille vain 7 ohjattua tuntia tarjolla (kaikista 40:stä) ja niistäkin osa tauolla heinäkuussa.

Voiko jäsenyyden irtisanoa, jos ei jatka enää kesän jälkeen vai sitoutuuko vuoden jäsenyyteen?

Helou!Vihdoin saadaan kesän lukkari uunista ulos, jossa yli 40 ohjattua tuntia ja virtuaalit päälle! Huomion arvoisena otettakoon Tapsan sunnuntai-illan BODYPUMP ja BODYBALANCE!Ota joku tai kaikki omaksesi,Tervetuloa!#tiedote

Helou!

Vihdoin saadaan kesän lukkari uunista ulos, jossa yli 40 ohjattua tuntia ja virtuaalit päälle! Huomion arvoisena otettakoon Tapsan sunnuntai-illan BODYPUMP ja BODYBALANCE!

Ota joku tai kaikki omaksesi,

Tervetuloa!

#tiedote
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Kommentoi Facebookissa

Kiitos! Toiveet on kuultu. ❤️

Huomion arvoista myös step/attackin paluu👍! Kyllä, mennään tämä kesä näin☀.

Ihan parasta ja to Voimatreeni sen lisäksi...

Oikein hyvää äitienpäivää Teknopalatsin puolesta ❤️

Oikein hyvää äitienpäivää Teknopalatsin puolesta ❤️ ... Näytä lisääNäytä vähemmän

2 kuukautta sitten

Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Teknopalatsi
Moi!Fustran isä ja luoja Jarkko Kortelainen kertoi tiiminsä kanssa meille uudet kuviot ja tuulet metodin osalta. Tästä innostuneena tarjoamme sinulle -5€/h alennusta 24.5. mennessä hankkimistasi tunneista. Etusi siis jopa 500€!Jos et ole varma, onko metodi sinua varten tai sinulla ei ole tietoa, mutta kiinnostaisi kovasti, ota yhteyttä osoitteeseen palaute@teknopalatsi.fi ja varaa itsellesi maksuton konsultointi tai testitunti hintaa 30€!Tervetuloa!#kampanja

Moi!

Fustran isä ja luoja Jarkko Kortelainen kertoi tiiminsä kanssa meille uudet kuviot ja tuulet metodin osalta. Tästä innostuneena tarjoamme sinulle -5€/h alennusta 24.5. mennessä hankkimistasi tunneista. Etusi siis jopa 500€!

Jos et ole varma, onko metodi sinua varten tai sinulla ei ole tietoa, mutta kiinnostaisi kovasti, ota yhteyttä osoitteeseen palaute@teknopalatsi.fi ja varaa itsellesi maksuton konsultointi tai testitunti hintaa 30€!

Tervetuloa!

#kampanja
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Kommentoi Facebookissa

Komeita poikia siellä 😊

Jennin Tekniikkakoulu iskee 16.5.!Tule laittamaan tekniikkasi kuntoon, jotta saat liikkumisestasi enemmän irti. Koulu on suunnattu ryhmäliikunnassa käyville.Ilmoittautumiset jenni.eskelinen@teknopalatsi.fi
044 717 0055#tiedote

Jennin Tekniikkakoulu iskee 16.5.!

Tule laittamaan tekniikkasi kuntoon, jotta saat liikkumisestasi enemmän irti. Koulu on suunnattu ryhmäliikunnassa käyville.

Ilmoittautumiset jenni.eskelinen@teknopalatsi.fi
044 717 0055

#tiedote
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Moikka!Teknopalatsin vastaanotto kiinni huomenna 1.5. Avainkortilla pääset tietenkin liikkumaan normaaliin tapaan. Tänään ti 30.4. olemme vielä avoinna normaalisti.Ryhmäliikunnat pyörivät tietenkin myös vappuna! Aikataulut ovat hieman poikkeukselliset:ti 30.4.
16.10 SH´BAM 45
17.00 Toiminnallinen harjoittelu 45
17.10 BODYCOMBAT
18.20 BODYBALANCEke 1.5.
17.30 BODYBALANCE
17.40 BODYJAM
18.50 TONE 45
19.40 BODYPUMPHauskaa vappua!

Moikka!

Teknopalatsin vastaanotto kiinni huomenna 1.5. Avainkortilla pääset tietenkin liikkumaan normaaliin tapaan. Tänään ti 30.4. olemme vielä avoinna normaalisti.

Ryhmäliikunnat pyörivät tietenkin myös vappuna! Aikataulut ovat hieman poikkeukselliset:

ti 30.4.
16.10 SH´BAM 45
17.00 Toiminnallinen harjoittelu 45
17.10 BODYCOMBAT
18.20 BODYBALANCE

ke 1.5.
17.30 BODYBALANCE
17.40 BODYJAM
18.50 TONE 45
19.40 BODYPUMP

Hauskaa vappua!
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Kommentoi Facebookissa

Huomenna Tonessa mahtava vappumeininki! Tulkaahan mukaan! 😊

Tilaa uutiskirjeemme

Ja pysyt ajantasalla uusimmista tiedotteista sekä kampanjoistamme.