Personal Trainer -palvelut Oulussa

Tehosta harjoitteluasi henkilökohtaisessa valmennuksessa

Jokainen Personal Trainer -palvelumme räätälöidään tavoitteidesi ja lähtötasosi mukaan

Personal Trainer -palveluiden avulla saavutat tavoitteesi tehokkaammin ja turvallisesti. Trainerimme ovat apunasi painonhallinnassa, maratonille treenatessa, ruokavalion järkevöittämisessä tai ylipäätänsä liikunnan aloittamisessa. Palveluissa painotetaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin; liikunnan, levon, ravinnon ja mielen tasapainolla.

Kiinnostuitko Personal Trainer -palvelustamme?

Jätä meille yhteydenottopyyntö oheisesta linkistä ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Lisätietoja saat myös puhelimitse numerosta 020 703 2585.

Kenelle palvelu sopii?

Pienryhmävalmennus

Työhyvinvointipalvelut

Palvelu rakennetaan aina tavoitteiden ja toiveiden mukaan, joten se sopii kaikille ikään ja lähtökohtaan katsomatta!

Tutustu Personal Trainereihimme ja varaa aika valmennukseen!

Löydä juuri sinulle sopiva Personal Trainer

Avaa esittely klikkaamalla kuvaa

Mikko Hämäläinen

Personal Trainer, Fustra-yksilövalmentaja

Mikko Hämäläinen

Personal Trainer, Fustra-yksilövalmentaja

Olen innokas, monipuolisen liikunnan harrastaja, ja lajipalettiini kuuluu sekä kestävyys- että voimalajeja. Ihmisenä olen luotettava, lempeä ja utelias, valmentajana taas positiivinen, empaattinen ja jämäkkä. Valmennettaviini kuuluu ihmisiä aloittelijoista ammattilaisiin. Voimapuolella minulla on pitkän aikavälin kokemusta mm. vapaapainoharjoittelusta, kahvakuulailusta ja toiminnallisesta (kehonpaino) harjoittelusta. Kaikkia näitä ohjaan myös ryhmätunneilla. Lisäksi ohjaan kehonhuoltotunteja Foam Rollerilla ja liinoilla. Harrastamiini lajeihin kuuluvat mm. pallopelit laajalla skaalalla, vaellus ja frisbeegolf.​ Olen lisensoitu Personal Trainer, ravintovalmentaja ja Fustra-valmentaja. Fustrassa korjataan ihmisen puolieroja ja parannetaan ryhtiä ja liikkuvuutta, ja tätä kautta hoidetaan pois mm. niska- ja hartiakipuja.

Ihmisillä on luontainen taipumus urautua tekemään samoja tuttuja juttuja, myös liikunnan puolella. Pyrin löytämään jokaiselle treenattavalleni uusia, haastavia tapoja kehittyä, myös osa-alueilta, jotka eivät ole tulleet ennen mieleen.

Mikään ei ole mahdotonta!​

Maria Kauppi

Personal Trainer

Maria Kauppi

Personal Trainer

Olen hyvinvoinnista kiinnostunut kohta parinkymmenen vuoden kokemuksen omaava valmentaja (2001 FAF). Tällä hetkellä toimin personal trainerina, ryhmäliikuntaohjaajana sekä kouluttajana FAF- personal trainereille ja tämän lisäksi myös Start-Up yrittäjänä. Elämäni on aina ollut liikunnallista ja ohjaaja sekä treenikokemusta onkin tullut kerrytettyä myös ulkomaan vuosien aikana mm. Kiinasta, Kaliforniasta ja Berliinistä.

Trainerina, kouluttajana ja ohjaajana olen vaativa mutta yli 23-vuoden joogaharrastus tuo ohjaamiseeni pehmeyttä. Asiakkaani kertovat minun olevan iloinen mutta jämäkkä – hyvä mieli, parempi treeni! Kouluttaminen ja kouluttautuminen on ja tulee aina olemaan mahtava tilaisuus päästä jakamaan oman matkan varrelta opittuja juttuja ja päästä vaihtamaan ajatuksia motivoituneen porukan kanssa!

Omat rakkaimmat harrastukset löytyvät koiran kanssa harrastettavan agilityn sekä koiratanssin ja kilpikonnien lisäksi Crossfit boxilta, Bikram studiolta, surffilaudan päältä, hiihtoladulta sekä Oulun aikuismuodostelmaluistelujoukkue Luna Borealiksen riveistä kirjoja ja ikuista opiskelua unohtamatta.

Erityisosaaminen
Aloittelijat, painonhallinta, ryhti- ja niska/selkä/hartia, toiminnallinen harjoittelu, tavoitteellinen harjoittelu.

Koulutus
Tradenomi (markkinoinnin johtaminen ja kansalinvälinen kauppa), FAF Personal Trainer, SAFE-ryhmäliikuntaohjaaja, Suomen Kuntourheiluliitto Kuntosaliohjaaja, Hatha Yoga-ohjaajakoulutus, LesMills-koulutuksia.

Hanna Kiviniemi

Personal Trainer, Fustra-yksilövalmentaja (Äitiyslomalla)

Hanna Kiviniemi

Personal Trainer, Fustra-yksilövalmentaja (Äitiyslomalla)

Olen rempseä Pohjoisesta kotoisin oleva nuori nainen ja pienen pojan äiti. Liikunta-alalla jo useamman vuoden työskennellyt ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista kiinnostunut ammattilainen. Toimin Personal Trainerina (FISAF) sekä Fustra- yksilövalmentajana. Olipa tavoitteenasi sitten pudottaa painoa, lisätä lihasmassaa tai liikkuvuutta, päästä eroon niska-hartiaseudun ongelmista tai oppia treenaamaan tehokkaasti, niin ota rohkeasti yhteyttä!
Omat treenit painottuvat tällä hetkellä tavoitteelliseen kuntosalitreeniin, mutta pohjaa on useammastakin liikuntalajista. Minut löytää siis useimmiten salilta huhkimasta ja lenkkipolulta juoksentelemasta. Ihmisenä olen hyvin helposti lähestyttävä, mutta treeneissä myös vaativa. Pyrin jatkuvasti kehittämään itseäni lisää ja koen sen erittäin tärkeänä tällä alalla.
Koulutus: Liikunnan ammattitutkinto, Kuntosaliohjaaja (FISAF), Personal Trainer (FISAF), Fustra- ykislövalmentaja, Kuntoutustieteen perusopinnot, Kuntoutustieteen aineopinnot.

Jenni Eskelinen

Personal Trainer

Jenni Eskelinen

Personal Trainer

Hei, olen Jenni, iloinen, liikuntaa ja hyvinvointia rakastava, pienen tytön äiti. Ystävät ja asiakkaani kuvailevat minua innostuvaksi, urheilulliseksi ja huumorintajuiseksi ikiliikkujaksi. Oikeassa he ovat, löydän näistä määritelmistä itseni. Innostun asioista helposti, varsinkin jos kyse on liikunnasta. Liikunnallinen ja aktiivinen elämäntapa on aina ollut iso osa minua.

Oma liikunta- ja urheiluharrastus on viime vuosina koostunut frisbeegolfista, kuntosaliharjoittelusta sekä ryhmäliikunnoista. Olen frisbeegolfin kilpapelaaja ja olen menestynyt lajissa kansainvälisesti. Elämän varrella olen myös pelannut jalkapalloa, uinut ja lapsena olin kova yleisurheilemaan.

Koulutukseltani olen Personal Trainer (FISAF/EA) sekä Liikunnanohjaaja AMK. Olen työskennellyt pitkään liikunta-alalla liikunnanohjaajana/Personal Trainerina. Ohjaaminen ja valmentaminen on luontainen osa minua ja rakastan sitä, että saan olla ihmisten kanssa tekemisissä ja työskennellä heidän kanssaan. Minulla on laaja kokemus erilaisista asiakkaista tavoitteineen ja persoonineen. Minulla on myös vankka kokemus ryhmäliikunnan ohjaamisesta. Trainerina olen yksilöllisesti ja tavoitteiden mukaisesti vaativa, mutta omaan erinomaisen tavan monipuolistaa ja räätälöidä liikkumista jokaiselle sopivaksi.

Erityisosaaminen
Aloittelijat, kuntoilijat, toiminnallinen harjoittelu, tavoitteellinen harjoittelu, raskaus- ja äitiysajan liikunta, ryhmäliikunnat

Koulutus: Liikunnanohjaaja AMK, Personal trainer FISAF, Kuntosaliohjaaja FISAF, Liikunnan ammattitutkinto, Kinesioteippaus, Foamroller -ohjaaja, Uimaopettaja,Vesitreeniohjaaja

Kiinnostuitko Personal Trainer -palvelustamme?

Jätä meille yhteydenottopyyntö ja palaamme asiaan tuota pikaa!