Personal Trainer -palvelut Oulussa

Tehosta harjoitteluasi henkilökohtaisessa valmennuksessa

Jokainen Personal Trainer -palvelumme räätälöidään tavoitteidesi ja lähtötasosi mukaan

Personal Trainer -palveluiden avulla saavutat tavoitteesi tehokkaammin ja turvallisesti. Trainerimme ovat apunasi painonhallinnassa, maratonille treenatessa, ruokavalion järkevöittämisessä tai ylipäätänsä liikunnan aloittamisessa. Palveluissa painotetaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin; liikunnan, levon, ravinnon ja mielen tasapainolla.

Kiinnostuitko Personal Trainer -palvelustamme?

Jätä meille yhteydenottopyyntö oheisesta linkistä ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Lisätietoja saat myös puhelimitse numerosta 020 703 2585.

Kenelle palvelu sopii?

Pienryhmävalmennus

Työhyvinvointipalvelut

Palvelu rakennetaan aina tavoitteiden ja toiveiden mukaan, joten se sopii kaikille ikään ja lähtökohtaan katsomatta!

Tutustu Personal Trainereihimme ja varaa aika valmennukseen!

Löydä juuri sinulle sopiva Personal Trainer

Avaa esittely klikkaamalla kuvaa

Mikko Hämäläinen

Personal Trainer, Fustra-yksilövalmentaja

Mikko Hämäläinen

Personal Trainer, Fustra-yksilövalmentaja

Olen innokas, monipuolisen liikunnan harrastaja, ja lajipalettiini kuuluu sekä kestävyys- että voimalajeja. Ihmisenä olen luotettava, lempeä ja utelias, valmentajana taas positiivinen, empaattinen ja jämäkkä. Valmennettaviini kuuluu ihmisiä aloittelijoista ammattilaisiin. Voimapuolella minulla on pitkän aikavälin kokemusta mm. vapaapainoharjoittelusta, kahvakuulailusta ja toiminnallisesta (kehonpaino) harjoittelusta. Kaikkia näitä ohjaan myös ryhmätunneilla. Lisäksi ohjaan kehonhuoltotunteja Foam Rollerilla ja liinoilla. Harrastamiini lajeihin kuuluvat mm. pallopelit laajalla skaalalla, vaellus ja frisbeegolf.​ Olen lisensoitu Personal Trainer, ravintovalmentaja ja Fustra-valmentaja. Fustrassa korjataan ihmisen puolieroja ja parannetaan ryhtiä ja liikkuvuutta, ja tätä kautta hoidetaan pois mm. niska- ja hartiakipuja.

Ihmisillä on luontainen taipumus urautua tekemään samoja tuttuja juttuja, myös liikunnan puolella. Pyrin löytämään jokaiselle treenattavalleni uusia, haastavia tapoja kehittyä, myös osa-alueilta, jotka eivät ole tulleet ennen mieleen.

Mikään ei ole mahdotonta!​

Maria Kauppi

Personal Trainer

Maria Kauppi

Personal Trainer

Olen hyvinvoinnista kiinnostunut kohta parinkymmenen vuoden kokemuksen omaava valmentaja (2001 FAF). Tällä hetkellä toimin personal trainerina, ryhmäliikuntaohjaajana sekä kouluttajana FAF- personal trainereille ja tämän lisäksi myös Start-Up yrittäjänä. Elämäni on aina ollut liikunnallista ja ohjaaja sekä treenikokemusta onkin tullut kerrytettyä myös ulkomaan vuosien aikana mm. Kiinasta, Kaliforniasta ja Berliinistä.

Trainerina, kouluttajana ja ohjaajana olen vaativa mutta yli 23-vuoden joogaharrastus tuo ohjaamiseeni pehmeyttä. Asiakkaani kertovat minun olevan iloinen mutta jämäkkä – hyvä mieli, parempi treeni! Kouluttaminen ja kouluttautuminen on ja tulee aina olemaan mahtava tilaisuus päästä jakamaan oman matkan varrelta opittuja juttuja ja päästä vaihtamaan ajatuksia motivoituneen porukan kanssa!

Omat rakkaimmat harrastukset löytyvät koiran kanssa harrastettavan agilityn sekä koiratanssin ja kilpikonnien lisäksi Crossfit boxilta, Bikram studiolta, surffilaudan päältä, hiihtoladulta sekä Oulun aikuismuodostelmaluistelujoukkue Luna Borealiksen riveistä kirjoja ja ikuista opiskelua unohtamatta.

Erityisosaaminen
Aloittelijat, painonhallinta, ryhti- ja niska/selkä/hartia, toiminnallinen harjoittelu, tavoitteellinen harjoittelu.

Koulutus
Tradenomi (markkinoinnin johtaminen ja kansalinvälinen kauppa), FAF Personal Trainer, SAFE-ryhmäliikuntaohjaaja, Suomen Kuntourheiluliitto Kuntosaliohjaaja, Hatha Yoga-ohjaajakoulutus, LesMills-koulutuksia.

Riitta Mäkäräinen

Personal Trainer

Riitta Mäkäräinen

Personal Trainer

Olen tsemppaava liikunta-alan yrittäjä ja pienen lapsen äiti. Olen kilpaurheillut koko ikäni sekä joukkue että yksilölajeissa, harrastaen mm. koripalloa, salibandyä, lentopalloa, uintia ja telinevoimistelua. Nykyisin omat treenini painottuvat kuntosaliharjoitteluun ja kehonmuokkaukseen kilpaillessani Body Fitneksen 163cm -sarjassa.

Rakastan työskennellä erilaisten ihmisten parissa ja kehittää jatkuvasti itseäni opiskelemalla kaikkea hyvinvointiin liittyvää. Huomioin jokaisen yksilönä ja keskityn valmennuksessa hakemaan juuri jokaiselle sopivaa vaihtoehtoa auttaen oikeasti omaksumaan ja oppimaan asiat pysyviksi elämäntavoiksi.

Toivon välittäväni jokaiselle positiivista asennetta terveyteen ja hyvinvointiin, sekä samaa palavaa intohimoa liikuntaa kohtaan, joka minutkin saa jatkuvasti itseäni haastamaan! Omaan usean vuoden kokemuksen erilaisista asiakkaista ja ryhmistä sekä liikuntapaikoista, erityisosaamistani on varsinkin kuntosaliharjoittelu, kehonmuokkaus, ravitsemus, painonhallinta ja aloittelijoiden ohjaus.

Ryhmäliikuntaa olen ohjannut 11 vuotta, keskittyen kahvakuulailuun, erilaisiin kehonhuolto-ja venyttelytunteihin sekä lihaskuntoharjoitteluun.

Olen käynyt aikuisliikunnanohjaaja-koulutuksen sekä ryhmäliikuntaohjaajan koulutuksen,lisäksi yrittäjän ammattitutkinnon. Olen Trainer4you koulutettu Personal Trainer, ravintovalmentaja ja kahvakuulaohjaaja. Lisäksi olen käynyt vesiliikuntaohjaajan ja muita ryhmäliikuntakoulutuksia, hierojan opinnot sekä opiskelen Kalevalaista Jäsenkorjausta.

Minna Taskila

Personal Trainer

Minna Taskila

Personal Trainer

Olen reilu parikymppinen nuori nainen ja liikunta sekä kokonaisvaltainen hyvinvointi on ollut aina luontainen ja iso osa elämääni. Haluan jakaa ympärilleni hyvinvointia ja iloa sekä auttaa Sinua löytämään oma ja luontainen tapasi liikkua. Suhtaudutaan terveyteen tosissaan mutta pilke silmäkulmassa.

Olen helposti lähestyttävä, nauravainen ilopilleri, joka antaa kaiken huomion juuri sinulle. Valmentajana kuuntelen asiakkaideni toiveita ja yhdessä rakennamme sopivan ja mieluisan tien kulkea yhdessä kohti tavoitteitasi. Töitä on tehtävä, jotta tavoitteet saavutetaan, mutta päämäärään on useita polkuja. Loputtoman tiedonjanoni ansiosta haluan kehittyä valmentajana jatkuvasti entistäkin paremmaksi.

Omaan urheilutaustaani kuuluu maajoukkuetason esteratsastus, josta siirryin kouluratsastuksen pariin. Minut voi tavoittaa myös lenkkipolulta, jossa treenailen maratonia varten. Lajivaihdoksien myötä sain itse huomata, kuinka tärkeää on pitää huolta omasta fysiikastaan lajikohtaisilla ja yksilöllisesti suunnitelluilla harjoitteilla. On tärkeä keskittyä tekemiseensä ja pitää ajatus siinä hetkessä. Armeijan käyneenä naisena osaan myös komentaa ja vaatia tarvittaessa.

Porukassa tekeminen ja liikkuminen on todella motivoivaa ja hauskaa, siinä saattaa huomaamattaan jopa ylittää itsensä!

Koulutus
Personal Trainer (EHFA, Trainer4You), kuntosalivalmentaja (Trainer4You) ja hyvinvointivalmentaja (Trainer4You).

Osaamisalueet
Ratsastajat, tavoitteellinen harjoittelu, aloittelijat, toiminnallinen harjoittelu ja kehonpainoharjoittelu​.

Hanna Kiviniemi

Personal Trainer, Fustra-yksilövalmentaja (Äitiyslomalla)

Hanna Kiviniemi

Personal Trainer, Fustra-yksilövalmentaja (Äitiyslomalla)

Olen rempseä Pohjoisesta kotoisin oleva nuori nainen ja pienen pojan äiti. Liikunta-alalla jo useamman vuoden työskennellyt ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista kiinnostunut ammattilainen. Toimin Personal Trainerina (FISAF) sekä Fustra- yksilövalmentajana. Olipa tavoitteenasi sitten pudottaa painoa, lisätä lihasmassaa tai liikkuvuutta, päästä eroon niska-hartiaseudun ongelmista tai oppia treenaamaan tehokkaasti, niin ota rohkeasti yhteyttä!
Omat treenit painottuvat tällä hetkellä tavoitteelliseen kuntosalitreeniin, mutta pohjaa on useammastakin liikuntalajista. Minut löytää siis useimmiten salilta huhkimasta ja lenkkipolulta juoksentelemasta. Ihmisenä olen hyvin helposti lähestyttävä, mutta treeneissä myös vaativa. Pyrin jatkuvasti kehittämään itseäni lisää ja koen sen erittäin tärkeänä tällä alalla.
Koulutus: Liikunnan ammattitutkinto, Kuntosaliohjaaja (FISAF), Personal Trainer (FISAF), Fustra- ykislövalmentaja, Kuntoutustieteen perusopinnot, Kuntoutustieteen aineopinnot.

Kiinnostuitko Personal Trainer -palvelustamme?

Jätä meille yhteydenottopyyntö ja palaamme asiaan tuota pikaa!